Goedkope energie vinden in 5 minuten

Bij Internet Plan doen we ons best om de leukste sites van het web in kaart te brengen. Ook zoeken we naar de beste sites om internetaanbieders met elkaar te kunnen vergelijken. Niet alleen om te kunnen besparen, maar ook om de snelste verbindingen te kunnen vinden.

Naast internet zijn er natuurlijk andere belangrijke vaste lasten waar je rekening mee moet houden. Zoals energie. In ons blog artikel van vandaag hebben we daarom de beste en goedkoopste aanbieders van energie op een rijtje gezet. Het Nieuwe Jaar staat per slot van rekening weer voor de deur. Dus als jouw goede voornemen ook ‘besparen’ is, dan heb je hier vast en zeker wat aan!

Maar kun je ook groen en goedkoop?

Ja, zeker! Voor mensen die groene energie en duurzaamheid belangrijk vinden zijn er meer dan genoeg opties voor voordelige groene energie. Om er achter te komen welke energie contracten het groenst en het goedkoopst zijn, zal je echter moeten gaan vergelijken. Door aanbieders van energie contracten naast elkaar te zetten, kun je snel en eenvoudig de pros en cons inzien.

Aanbieder X biedt bijvoorbeeld wel goedkope ‘groene’ stroom aan, maar deze stroom blijkt vergroend te zijn. Ofwel grijze stroom, vermomt als groene stroom. Dit gebeurt vaker dan je zou denken. Gelukkig kun je in no time de juiste stroom vinden.

Goedkope energie vinden binnen 5 minuten

Clickbait title; niks aan gelogen! Binnen 5 minuten kun je een nieuw en goed contract vinden voor gas en stroom. Of je nu duurzaamheid het belangrijkst vindt, of echt voor de lage prijzen wilt gaan: door aanbieders te vergelijken ga je het vinden. Hoe je het doet is eigenlijk bijzonder simpel. Bezoek bijvoorbeeld deze handige site voor energie vergelijken. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode, huisnummer en toevoeging in te vullen.

En klaar is Kees! Hierna wordt je gepresenteerd met diverse aanbieders die je in jouw buurt van goedkope en / of groene energie kunnen voorzien.

Hoe dan?

Simpel: de meest vergelijkingswebsites hebben een directe lijn met het Kadaster. Oftewel: ze hebben directe handige toegang tot belangrijke cijfers over jouw woning. Bijvoorbeeld het bouwjaar en de toegankelijkheid voor diverse aanbieders. Elke woonsituatie is bovendien weer anders – dus het ”beste” contract is voor iedereen weer anders.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je wat meer informatie wenst te ontvangen dan alleen cijfers. Daarvoor kun je gelukkig heel eenvoudig (en vaak nog gratis ook) een adviesgesprek aanvragen, direct op de site. Heel laagdrempelig en zeer behulpzaam.

Reacties zijn gesloten.