Heerlijk platen luisteren met een mooie platenspeler

Vinyl is weer helemaal terug. Niet zozeer voor op de vloer als wel voor op de platenspeler. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de muziekpuristen. Op een platenspeler heb je toch een ander geluid dan wanneer je een digitaal bestand afluistert. Nu is een platenspeler natuurlijk niet heel handig om mee te nemen in het openbaar vervoer, dus daar zal je je toch even met je mobieltje en oordopjes moeten redden. Maar op een feestje of gewoon lekker thuis is een platenspeler prachtig en heerlijk nostalgisch om naar te luisteren.

Hoe kom ik nu nog aan een platenspeler?

Omdat vinyl weer helemaal hip is, zijn ook platenspelers weer volop te verkrijgen. Maar het leukst blijft het natuurlijk om je platen te luisteren op retro platenspelers. En die zijn er in alle soorten en maten. Je kunt als je wilt kiezen uit alle kleuren van de regenboog en uit diverse ontwerpen. Ook de bijbehorende naalden zijn weer prima te verkrijgen. Dat wordt ouderwets genieten tijdens een avondje platen draaien! Snij de kaas maar in blokjes, giet de nootjes in een schaaltje en trek je dansjurk aan. Dat wordt feest!

Een platenspeler is toch ouderwets?

Een platenspeler bestaat al heel lang, maar dat wil zeker niet zeggen dat zo’n apparaat ouderwets is. Je kunt ze tegenwoordig zelfs met bluetooth kopen. Zo klinkt je muziek, draadloos, over je boxen. Maar ook de echte retro platenspelers zijn via bovenstaande site te bestellen. Je weet wel, die platenspelers in een koffertje, waar je de boxen vanaf klikt als je ze wilt gaan gebruiken. Prachtig om te zien en nog steeds heel functioneel. Wanneer je nog moet beginnen met het opbouwen van je collectie LP’s, kun je ook deze goed via bovenstaande site bestellen. Je bent tegenwoordig niet meer genoodzaakt om alleen naar operamuziek of ouderwetse meuk te luisteren. Er is zoveel meer te verkrijgen dan dat!

Een platenspeler op pootjes

Je opa en oma hadden vroeger vast een muziekmeubel. Je weet wel, een meubel dat best heel veel ruimte innam in de kamer en waar de radio en de platenspeler op stonden. Deze meubels zijn tegenwoordig ook weer prima te verkrijgen. in een nieuw, retro, jasje weliswaar, maar toch. Je opa en oma zouden trots op je zijn als je zoiets in huis haalt. Jij bent weer helemaal hip wanneer je je eigen platenspeler in huis hebt. Je vrienden zullen al hun feestjes bij jou willen vieren!

Reacties zijn gesloten.