Met Fiat 500 private lease kom je goed voor de dag

Fiat 500 private lease is echt een fijne constructie waardoor je dus een Fiat 500 komt te rijden voor een vast bedrag per maand. En dat willen we natuurlijk allemaal. Met Fiat 500 private lease weet je precies waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten, geen rare bijtellingen. Nee, gewoon een leuke auto rijden en elke maand weten waar je aan toe bent. De Fiat 500 private lease is ook heus niet alleen voor vrouwen. Al wordt de Fiat 500 nog steeds wel een beetje als “vrouwenauto” gezien. Maar ook mannen kunnen met Fiat 500 private lease prima voor de dag komen. Alleen het parkeren in een grote stad is al een verademing!

Fiat 500 private lease, een leuke auto voor weinig!

Wanneer koop je een nieuwe auto? Waarschijnlijk nooit! De kans is dat je geen nieuwe auto wilt kopen omdat je het zonde van je geld vindt. In een jaar is de auto al dusdanig in waarde verminderd dat je beter een iets oudere auto kunt kopen. Een waar “de kop” al af is. Met Fiat 500 private lease heb je dat probleem niet. Je rijdt deze auto voor een vast bedrag per maand. Hier komt alleen de brandstof nog bij.

Een Fiat 500 private lease rijdt heerlijk!

Natuurlijk spreek je bij het aangaan van je leasecontract af hoeveel kilometers per jaar je kosteloos (of inbegrepen, net wat je wilt) mag rijden. Ieder jaar vraagt de leasemaatschappij om de kilometerstand even door te geven. Ben je toch boven het afgesproken aantal kilometers uitgekomen? Dan krijg je daar natuurlijk een extra factuurtje voor. Met Fiat 500 private lease zit je zó aan het afgesproken aantal kilometers. Je kunt dat dus maar beter wat ruim inschatten. Dan krijg je misschien nog geld terug aan het einde van de looptijd.

Fiat 500 private lease voor een zeer complete auto

Waar je, als je een nieuwe auto koopt, moet bijbetalen voor ieder extra dingetje dat je er op wilt, kun je er met Fiat 500 private lease van uit gaan dat je in de meest complete auto gaat rijden die je je kunt wensen. De Fiat 500 is onder andere voorzien van airconditioning (óók handig in de winter), een lederen stuur, lichtmetalen velgen en audio- en telefoonbedieningstoetsen. Hartstikke compleet dus en nog handig ook. Jij hoeft je stuur niet meer los te laten om je telefoon aan te nemen of de radio harder of zachter te zetten. Rest alleen nog de vraag: welke kleur kies je?
Fiat 500 private lease

Reacties zijn gesloten.